Zendingen & retourneringen

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, zullen wij binnen 6 a 8 werkdagen verzenden. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen, bij zeer grote bestellingen zijn producten wellicht niet genoeg voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer dan voorzien duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen: € 6,20 voor België (gratis vanaf € 75) en € 11,5 voor Nederland (gratis vanaf € 100)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgers. Bij een bestelling in het weekend zal deze op maandag ochtend opgepakt worden. De levering van de bestelling zal op een werkdag of zaterdag tussen 9:00 en 20:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem! De zichttermijn is 14 dagen en gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij jou is afgeleverd. Binnen deze termijn kun je je herroepen. Na herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. 

Het artikel dient in de originele staat te worden teruggestuurd. Opgelet : Wij aanvaarden enkel retours indien de verpakking van het product ongeopend is. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren, bij het niet kunnen voorleggen van een geldig verzendbewijs met trackingcode beschouwen wij de retour als niet verzonden en kunnen wij helaas niet overgaan tot terugbetaling.

Het retourrecht komt te vervallen wanneer het product, uitgepakt, gemonteerd, gebruikt, beschadigd en/of ontdaan is van de originele fabrieksverpakking (het cellofaan of de verzegeling/seal mag dus niet geopend zijn). Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Zou u deze alsnog terugsturen, dan wordt uw zending als ongeldige retourzending beschouwd.

Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant. Onderaan vind je een retourformulier met ons retouradres. Vul het formulier in en plak deze met het adres bovenop de doos.

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald. 

De terugbetaling gebeurt van zodra wij de goederen in goede aard teruggekregen en gecontroleerd hebben.

 

Je kunt het retourformulier HIER downloaden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.